Skip to content
metal skulptur skrot

Julegaveværksted for voksne

Julegaveworkshop for dem som gerne vil fremstille en speciel julegave til deres kære

Du inviteres hermed til den vilde julegaveworkshop, hvor alle muligheder er åbne. Her kan du dreje i træ, støbe metal, smede knive, figurer m.m., hugge sten, arbejde med maskiner og træ, flette forskellige materialer, lave sølv-, kobber og stensmykker, save med motorsav, lodde, dampbøje æsker og brødkurve, svejse skrotskulpturer, støbe betonfade, blomster og meget andet.

Workshoppen tager udgangspunkt i deltagernes egne ideer eller motivation og der støttes og hjælpes individuelt. Hvis du ikke ved hvad du kunne tænke dig at lave, sætter vi dig i gang med noget som kan lede dig på sporet. Alle deltagere kommer hjem med et stykke unika som vækker beundring ved udpakningen juleaften.

Underviser er Peter Knøss, kunstner og lektor i håndværk og design

Husk: Stor madpakke og arbejdstøj efter vejret. Vi arbejder både i opvarmede som uopvarmede værksteder og måske også udenfor, hvis der f.eks. skal arbejdes med ild.


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 24.11.2024 09:00-16:30 kristrupENGVEJ Center Peter Knøss
Peter Knøss bronze støbning kursus FOF Randers

Peter Knøss

Jeg har undervist i sløjd og håndværk og design i læreruddannelsen i 12 år og har været skoleleder i 8 år. Jeg er cand.pæd. i materiel kulturdidaktik og driver i dag bl.a. kursusvirksomheden ’kristrupENGVEJ – Center for Materialitet og Læring’. Underviser aktuelt hos FOF på smedekursus og bronzestøbning.