Skip to content
Billede fra FOF sykursus med Sif Hvass i Randers - proces med at sy tøj - genbrugsstof

Sy alt det sjove-weekend

Her er muligheden for bare at sætte sig til symaskinen, og fremstille lige netop det du har brug for i garderoben. Du får råd og vejledning til mønster-optegning, klipning og syning af dit produkt. Der vil være mulighed for at bruge de mønstre og blade, som underviser medbringer. Du medbringer selv stof, måske har du lyst til at genbruge noget af dit eksisterende tøj eller har været en tur forbi genbrugsbutikkerne, og fundet noget guld, der kan re-designes. Hvis du har erfaring med at sy, kan det også være at du gerne vil arbejde med en grundmodel til fx bukser eller kjole. 
Medbring egen symaskine og stof til kurset. 
Ugen inden kurset sender underviser en mail til kursisterne ift. hvad de skal huske at medbringe.

Materialeudgift på 20kr til underviseren på dagen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 02.11.2024 09:30-15:30 Rosenlund, Niels Ebbesens Gade Sif Hvass-Birk
2 Søndag 03.11.2024 09:30-15:30 Rosenlund, Niels Ebbesens Gade Sif Hvass-Birk
Sy på maskine FOF Randers Favrskov Mariagerfjord

Sif Hvass-Birk

Jeg er uddannet håndarbejdslærer med hovedfag i beklædningssyning og tekstiltryk tilbage i 1991 (fra Odense Håndarbejdsseminarium). Jeg har gennem årerne undervist på daghøjskole, husholdningsskole, efterskole, ungdomsskole, teknisk skole m.m. Desuden har jeg igennem en årrække haft mit eget firma, hvor jeg syede tasker med udgangspunkt i re-design, hvor jeg malede på broderier, som jeg efterfølgende kombinerede med skind. 
Jeg har syet siden, jeg var barn – mange af mine første kreationer var kjoler til mine dukker. Min første symaskine var en flot gammel håndsvingsmaskine af mærket ”Köhler”, og den har stadig en plads i både mit hjerte og i stuen.