Skip to content

Sy dit eget lingeri

Kurset henvender sig til dig, der gerne vil lære at sy din egen bh, og måske bygge videre på din viden omkring bh-syning til også at sy dine egne trusser. 
Du skal gerne have syet før, og det er en fordel, hvis du har styr på din symaskines forskellige indstillinger og sømme, dette vil vi dog gennemgå den første aften, som er en intro aften, hvor der vil blive præsenteret forskellige modeller – materialer vil blive gennemgået, der tages mål og der skal bestilles stofpakker hjem til den bh, som du ønsker at påbegynde 3 uger senere. Hvis der bliver tid på intro-aftenen skal, der også tegnes mønster af. Undervisningen vil være tilrettelagt, så alle får glæde af relevante sy-teknikker fx påsyning af tubebånd, isyning af elastikker m.m.
Medbring egen symaskine til kurset, eller der er mulighed for at låne en til dette kursus.
Materialeudgift på 40kr til underviseren på dagen.

Ugen inden kurset sender underviser en mail til kursisterne ift. hvad de skal huske at medbringe.

Se også:

Andre kurser i symaskine

Andre kurser i håndarbejde

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 07.10.2024 18:00-20:30 Rosenlund, Niels Ebbesens Gade Sif Hvass-Birk
2 Mandag 28.10.2024 18:00-20:30 Rosenlund, Niels Ebbesens Gade Sif Hvass-Birk
3 Mandag 04.11.2024 18:00-20:30 Rosenlund, Niels Ebbesens Gade Sif Hvass-Birk
Se alle Se færre
Sy på maskine FOF Randers Favrskov Mariagerfjord

Sif Hvass-Birk

Jeg er uddannet håndarbejdslærer med hovedfag i beklædningssyning og tekstiltryk tilbage i 1991 (fra Odense Håndarbejdsseminarium). Jeg har gennem årerne undervist på daghøjskole, husholdningsskole, efterskole, ungdomsskole, teknisk skole m.m. Desuden har jeg igennem en årrække haft mit eget firma, hvor jeg syede tasker med udgangspunkt i re-design, hvor jeg malede på broderier, som jeg efterfølgende kombinerede med skind. 
Jeg har syet siden, jeg var barn – mange af mine første kreationer var kjoler til mine dukker. Min første symaskine var en flot gammel håndsvingsmaskine af mærket ”Köhler”, og den har stadig en plads i både mit hjerte og i stuen.