Sundt til den søde tand
Ind i mellem har man brug for lidt forkælelse eller et hurtigt energi boost, men vil på samme tid gerne undgå de usunde og ultraforarbejdede fødevarer.
For mange kan det være svært at finde de sunde alternativer, som ikke kræver en masse arbejde og specielle ingredienser.
Sådan behøver det ikke være. Man kan lave masser af lækre og velsmagende kager og godter hurtigt og nemt – lige klar til servering eller til at tage med på farten.
På kurset dykker vi ned i konkrete opskrifter og lærer at forvandle sunde råvarer til velsmagende kager og godter – som man selvfølgelig kan tage med hjem efter kurset.
Alle råvarer er økologiske og intet er ultraforarbejdet.
Du skal medbringe to kagedåser eller bøtter til godter. Derudover må du meget gerne medbringe et ovnfast fad ca. 24*17 cm til en formkage.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Mandag 17.11.2025 | 17:30-20:30 | Kristrup skole | Per Kring |
Jeg er naturvidenskabelig lærer. Sammen med min hustru har jeg en stor have, hvor vi er selvforsynende med æg, frugt og grønt. Vi dyrker vores jord efter regenerative principper, hvor fokus er på at opbygge den sunde og frugtbare jord i et samspil med naturen. Vores have er en klimavenlig have. Haven forsyner os med gode sunde fødevarer og vi sørger samtidig for mad og levesteder til dyr og insekter. Den store grad af biodiversitet gør, at haven summer af liv.
Kontakt: denbaeredygtigevej@gmail.com