Skip to content
spidskålssalat grøn mad FOF

Lette grønne hverdagsretter

Lette grønne hverdagsretter

Vil du gerne spise mere plantebaseret, men har du svært ved at komme i gang med at bruge råvarer du ikke kender i dit hverdagskøkken. Eller savner du inspiration til lette og smagfulde vegetariske hverdagsretter, så er dette hold noget for dig.
På kurset lærer du at lave vegetariske hverdagsretter, der mætter og smager dejligt. Den gode smag er central, for hvis der skal nye retter ind i køkkenet, så skal det smage godt. Vi forvandler grøntsager, bælgfrugter og skønne krydderier til velsmagende retter, der er sunde og billige alternativer til de kendte klassikere i hverdagskøknet.
Gennem arbejdet med plantebaserede råvarer vil du lære dem godt at kende, så du selv får mod og lyst til at arbejde videre med plantebaseret mad derhjemme. På kurset får du også masser af tips og triks, der gør arbejdet med de plantebaserede retter lettere i dagligdagen.

Du får selvfølgelig opskrifterne med hjem.

Vi bruger ingen ultraforarbejdede fødevarer kun sunde økologiske råvarer til kurserne.

Råvarerne er inkluderet i prisen.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 16.09.2025 17:30-19:45
2 Tirsdag 30.09.2025 17:30-19:45
3 Tirsdag 21.10.2025 17:30-19:45
Se alle Se færre
per kring underviser fof

Per Kring

Jeg er naturvidenskabelig lærer. Sammen med min hustru har jeg en stor have, hvor vi er selvforsynende med æg, frugt og grønt. Vi dyrker vores jord efter regenerative principper, hvor fokus er på at opbygge den sunde og frugtbare jord i et samspil med naturen. Vores have er en klimavenlig have. Haven forsyner os med gode sunde fødevarer og vi sørger samtidig for mad og levesteder til dyr og insekter. Den store grad af biodiversitet gør, at haven summer  af liv.

Kontakt: denbaeredygtigevej@gmail.com