Kurset henvender sig til mænd der gerne vil lave mad sammen med andre, og lære lidt om hvordan man laver nem aftensmad med nutidens kendte råvarer. Kurset er for alle som har interesse i mad, alle er velkomne, nybegyndere og fortsættere.
Vi mødes hver 2. uge, spiser sammen og nyder maden.
Der vil være råvareudgifter på 50-60kr pr. gang
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 24.09.2024 | 18:15-21:15 | Korshøjskolen | Annette Bach Wollesen |
2 | Tirsdag 08.10.2024 | 18:15-21:15 | Korshøjskolen | Annette Bach Wollesen |
3 | Tirsdag 05.11.2024 | 18:15-21:15 | Korshøjskolen | Annette Bach Wollesen |
4 | Tirsdag 19.11.2024 | 18:15-21:15 | Korshøjskolen | Annette Bach Wollesen |
5 | Tirsdag 03.12.2024 | 18:15-21:15 | Korshøjskolen | Annette Bach Wollesen |
6 | Tirsdag 17.12.2024 | 18:15-21:15 | Korshøjskolen | Annette Bach Wollesen |
7 | Tirsdag 14.01.2025 | 18:15-21:15 | Korshøjskolen | Annette Bach Wollesen |
8 | Tirsdag 28.01.2025 | 18:15-21:15 | Korshøjskolen | Annette Bach Wollesen |
9 | Tirsdag 25.02.2025 | 18:15-21:15 | Korshøjskolen | Annette Bach Wollesen |
10 | Tirsdag 11.03.2025 | 18:15-21:15 | Korshøjskolen | Annette Bach Wollesen |
11 | Tirsdag 25.03.2025 | 18:15-21:15 | Korshøjskolen | Annette Bach Wollesen |
12 | Tirsdag 08.04.2025 | 18:15-21:15 | Korshøjskolen | Annette Bach Wollesen |
Se alle Se færre |
Jeg er uddannet kok og smørrebrødsjomfru med 36 års erfaring.
Jeg har hele mit liv arbejdet i restaurationsbranchen og jeg har undervist i madlavning for mænd siden 2003.