Hverdagsmad for mænd
Sammen med andre nybegyndere og øvede lærer du at lave lækre hverdags livretter. Vi spiser sammen i hyggeligt selskab og garanterer nogle hyggelige timer sammen med ligesindede.
Du behøver ingen forudsætninger for at deltage på holdet. Vi skal sammen dykke ned i de klassiske retter gerne helt fra bunden og nogle gange med et twist, men vi skal også prøve noget nyt, så du kan imponere med god mad til hverdagen og festen derhjemme.
Vi vil til hver undervisningsgang lave en hovedret samt enten en dessert eller forret.
Du vil lærer om råvarer, temperaturer, tilberedningsmetoder og får ideer og fif til anretning af maden.
Så tag en god ven, familie eller nabo under armen og kom med til sjov madlavning og hygge.
Vi glæder os til at se dig/jer.
Der vil være en råvarudgift på 50-100kr pr. gang
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 08.01.2025 | 18:00-21:00 | Havndal Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
2 | Onsdag 15.01.2025 | 18:00-21:00 | Havndal Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
3 | Onsdag 22.01.2025 | 18:00-21:00 | Havndal Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
4 | Onsdag 29.01.2025 | 18:00-21:00 | Havndal Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
5 | Onsdag 05.02.2025 | 18:00-21:00 | Havndal Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
6 | Onsdag 19.02.2025 | 18:00-21:00 | Havndal Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
7 | Onsdag 26.02.2025 | 18:00-21:00 | Havndal Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
8 | Onsdag 05.03.2025 | 18:00-21:00 | Havndal Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
9 | Onsdag 12.03.2025 | 18:00-21:00 | Havndal Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
10 | Onsdag 19.03.2025 | 18:00-21:00 | Havndal Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
Se alle Se færre |
Jeg hedder Kathrine og er 27 år gammel.
Jeg bor i Dalbyover med min mand og 2 børn.
Jeg studerer en bachelor i ernæring og sundhed med fokus på fødevarer og ledelse.
Jeg er ejer af Søvsø madservice i Dalbyover og har arbejdet meget med formidling samt madlavning førhen. Desuden er jeg uddannet landmand.
Jeg er et glad og smilende menneske som altid er frisk på at udfordre andre og mig selv.