Sammen med andre nybegyndere og amatørkokke lærer du at lave lækre livretter. Vi spiser sammen i hyggeligt selskab og garanterer nogle hyggelige timer med ligesindede.
Du behøver ingen særlige forudsætninger for at deltage på disse madlavningshold. Vi skal lære at lave klassiske retter helt fra bunden gerne med et twist, men vi skal også prøve noget nyt, så du kan imponere med god mad til hverdag derhjemme, enten til familien, venner eller blot dig selv.
Du lærer om råvarer, temperaturer, tilberedningsmetoder og får ideer og fif til anretning af maden.
Vi glæder os til at se dig/jer.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 21.10.2025 | 17:30-20:30 | Mariager Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
2 | Tirsdag 28.10.2025 | 17:30-20:30 | Mariager Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
3 | Tirsdag 04.11.2025 | 17:30-20:30 | Mariager Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
4 | Tirsdag 11.11.2025 | 17:30-20:30 | Mariager Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
5 | Tirsdag 18.11.2025 | 17:30-20:30 | Mariager Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
6 | Tirsdag 25.11.2025 | 17:30-20:30 | Mariager Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
7 | Tirsdag 02.12.2025 | 17:30-20:30 | Mariager Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
8 | Tirsdag 09.12.2025 | 17:30-20:30 | Mariager Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
9 | Tirsdag 16.12.2025 | 17:30-20:30 | Mariager Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
10 | Tirsdag 06.01.2026 | 17:30-20:30 | Mariager Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
11 | Tirsdag 13.01.2026 | 17:30-20:30 | Mariager Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
12 | Tirsdag 20.01.2026 | 17:30-20:30 | Mariager Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
13 | Tirsdag 27.01.2026 | 17:30-20:30 | Mariager Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
14 | Tirsdag 03.02.2026 | 17:30-20:30 | Mariager Skole | Kathrine Kronholm Søvsø |
Se alle Se færre |
Jeg hedder Kathrine og er 27 år gammel.
Jeg bor i Dalbyover med min mand og 2 børn.
Jeg studerer en bachelor i ernæring og sundhed med fokus på fødevarer og ledelse.
Jeg er ejer af Søvsø madservice i Dalbyover og har arbejdet meget med formidling samt madlavning førhen. Desuden er jeg uddannet landmand.
Jeg er et glad og smilende menneske som altid er frisk på at udfordre andre og mig selv.