Skip to content
Yoga for kvinder og mænd i FOF

Den populære Hatha Yoga

Du kommer til at lave siddende, liggende og stående stillinger, der styrker dig og giver din indre energi et boost. Yogastillingerne styrker balancen og giver smidighed på vejen til en større forening af krop og sind.
Uanset dit niveau giver yogaen dig mulighed for at udvikle dig i dit eget tempo uden præstationspres og forventninger. Yoga er en personlig proces; aldrig en konkurrence.
Åndedræt, meditation og afspænding er vigtige dele af hatha yoga, så det møder du også.

Alt udstyr kan lånes, men vil du helst bruge dit eget, kan du medbringe yoga- eller træningsmåtte. Til afspænding: Et tæppe, eventuelt en øjenpude til at lukke lyset ude under den afsluttende afspænding (et mørkt tørklæde kan også bruges) og en lille pude til hovedet, hvis du har brug for det. En varm trøje. Varme sokker kan også være godt at have på. Kom i behageligt løst tøj, som du kan bevæge dig frit i.
Der undervises i yoga, som egner sig til alle aldre og de fleste sundhedstilstande, og alligevel anbefales du at tale med din læge, inden du tilmelder dig, hvis du f.eks. har rygsmerter, der stammer fra stivhed i kroppen. Er du ny i yoga, får du et godt fundament for din egen fordybelse, mens du som mere erfaren tilbydes at forfine og fordybe din praksis yderligere.

På dette hold fortsætter Mette undervisningen efter Vivi Terkildsen.

Mette kan kontaktes på mobil 42335584 og e-mail baeredygtigbundlinie@gmail.com

Bl.a. sagt om Mettes yogaundervisning (hvis I har brug for citater, som er fra nogle af mine spørgeskemaer ifm. holdundervisning):

"Det bedste ved din yogaundervisning er den gode, afslappede stemning. Koncentration, variationer kombineret med genkendelighed, individuelle hensyn." 

"Jeg kan mærke min smidighed er blevet bedre."

"Jeg sover fantastisk mandag aften, og jeg er blevet mere bevidst om, hvad min krop har godt af."

"Meget behagelig og kompetent undervisning"

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 18.09.2024 16:30-17:45 Rosenlund, Niels Ebbesens Gade Mette Winther Nielsen
2 Onsdag 25.09.2024 16:30-17:45 Rosenlund, Niels Ebbesens Gade Mette Winther Nielsen
3 Onsdag 02.10.2024 16:30-17:45 Rosenlund, Niels Ebbesens Gade Mette Winther Nielsen
Se alle Se færre
mette winther

Mette Winther Nielsen

Mette er uddannet yogalærer, forandringsagent, bestyrelses- og erhvervsrådgiver. Hun har været yogaudøver siden 2002 og har siden 2023 undervist private og virksomheder i hatha yoga med elementer fra yin, iyengar, nidra, restorativ og mindful yoga. Mettes udgangspunkt er, at yoga er for alle og kan bidrage til et liv og en hverdag med fysisk og mental balance, fokus og trivsel.

Mette kan kontaktes på mobil 42335584 og e-mail baeredygtigbundlinie@gmail.com