Skip to content
lær at tale italiensk hos FOF

Italiensk let øvede med Davide

Kurset henvender sig til dig, der har kendskab til italiensk og ved noget om grammatiske termer. Du er i stand til at forstå dagligdags situationer, og at stille/besvare korte spørgsmål.
På kurset bliver der lagt vægt på, at vi lærer at samtale, at fortælle om en bestemt oplevelse, at formidle holdninger og at håndtere konkrete dagligdags situationer (transport, indkøb, bestillinger, osv.). Undervejs i kurset får du også generel viden om de italienske landskaber, vaner, kulturer, og samfund. 
Vores reference er Passaparola 1 (tesktbog, fra kap.4), men vi benytter også andre materialer: scener og klip fra film, sange, avisartikler, kort, opskrifter osv.
Fokus er primært på lytteforståelse, udtale og leasing. Det gør vi, gennem holdundervisning, gruppearbejde, hjemmearbejde, interaktive spil, fællessang og … en rigtig god stemning!
A presto!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 19.09.2024 17:00-18:45 FOF Randers Davide Ghiraldini
2 Torsdag 26.09.2024 17:00-18:45 FOF Randers Davide Ghiraldini
3 Torsdag 03.10.2024 17:00-18:45 FOF Randers Davide Ghiraldini
Se alle Se færre
Davide Ghiraldini - underviser ved FOF i Randers

Davide Ghiraldini

Davide er italiener og har boet 7 år i Danmark. Han er Ph.D i Regional Planlægning, som han har læst med et filosofisk perspektiv. Herudover har han studeret performancekunst. Davide har arbejdet som lærer, forsker og kunstner.