Skip to content
Italienske efterårs svampe og olivenolie

Italiensk madlavning - efterår

Italiensk madlavning - efterår

Dyk ned i efterårets overdådige smagsunivers på vores Italienske madkursus!

Oplev den nøddeagtige smag af kastanjer, den forførende duft af trøfler og de knasende pistacier i vores eksklusive retter. Udforsk kunsten, at skabe autentisk italiensk madlavning, hvor vi fordyber os i nogle af sæsonens fineste råvarer som svampe, græskar, peberfrugter, auberginer, kastanjer, kaki, vindruer, figner, valnødder og fisk, kombineret med basale ingredienser som olivenolie, parmesan, majs, ris, pasta, brød og bælgfrugter.

På dette kursus får du mere end bare opskrifter - du får en unik smagsoplevelse og indsigt i Italiens rige madtraditioner. Opdag specifikke ingredienser og teknikker og lær at tilberede lækre forretter, frisk pasta, risotto, gnocchi, fiskeretter og grøntsager, samt desserter, så du kan forkæle dig selv og andre med velsmagende og sund middelhavsmad. Vi giver dig redskaberne, og du får en dybere forståelse for italiensk madkultur, krydret med Ingers anekdoter om livet i Støvlelandet gennem 28 år.

De enkelte retter præsenteres i en menu med både dansk og italiensk navn. Få indsigt i antipasto, primo, secondo, contorno og dolce, så du med lethed kan navigere rundt i et italiensk spisekort på din næste rejse til Italien.

Vær klar til at fordybe dig i køkkenet med ligesindede madentusiaster, for sammen at skabe en symfoni af kulinariske smagsoplevelser og tilmeld dig nu, for at sikre din plads.

Vær opmærksom på det der står som bemærkning under det enkelte hold.