Skip to content
Italienske efterårs svampe og olivenolie

Italiensk madlavning

Dyk ned i efterårets overdådige smagsunivers på vores Italienske madkursus!

Oplev den nøddeagtige smag af kastanjer, den forførende duft af trøfler og de knasende pistacier i vores eksklusive retter. Udforsk kunsten, at skabe autentisk italiensk madlavning, hvor vi fordyber os i nogle af sæsonens fineste råvarer som svampe, græskar, peberfrugter, auberginer, kastanjer, kaki, vindruer, figner, valnødder og fisk, kombineret med basale ingredienser som olivenolie, parmesan, majs, ris, pasta, brød og bælgfrugter.

På dette kursus får du mere end bare opskrifter - du får en unik smagsoplevelse og indsigt i Italiens rige madtraditioner. Opdag specifikke ingredienser og teknikker og lær at tilberede lækre forretter, frisk pasta, risotto, gnocchi, fiskeretter og grøntsager, samt desserter, så du kan forkæle dig selv og andre med velsmagende og sund middelhavsmad. Vi giver dig redskaberne, og du får en dybere forståelse for italiensk madkultur, krydret med Ingers anekdoter om livet i Støvlelandet gennem 28 år.

De enkelte retter præsenteres i en menu med både dansk og italiensk navn. Få indsigt i antipasto, primo, secondo, contorno og dolce, så du med lethed kan navigere rundt i et italiensk spisekort på din næste rejse til Italien.

Vær klar til at fordybe dig i køkkenet med ligesindede madentusiaster, for sammen at skabe en symfoni af kulinariske smagsoplevelser og tilmeld dig nu, for at sikre din plads.

Vær opmærksom på det der står som bemærkning under det enkelte hold.

Information

  • Dato 26.09.2024-21.11.2024
  • Adresse Lyshøjskolen
    Lyshøj Alle 1
    6000 Kolding
  • Lokale Køkken
  • Bemærkninger Der er en udgift til råvarer på mellem kr. 130 og kr. 160,- som afregnes med underviseren. Tag gerne forklæde og drikkevarer med.Benyt indgang C for at komme til lokalet.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 26.09.2024 17:30-21:30 Lyshøjskolen Inger Harborg
2 Torsdag 10.10.2024 17:30-21:30 Lyshøjskolen Inger Harborg
3 Torsdag 24.10.2024 17:30-21:30 Lyshøjskolen Inger Harborg
Se alle Se færre
Inger Harborg
Underviser

Inger Harborg

Jeg underviser hos FOF i italiensk og italiensk madlavning.

Jeg er uddannet korrespondent i engelsk og tysk, men min passion for det italienske sprog bragte mig i 1982 til Rom, for at lære italiensk helt fra bunden.

Det blev en lang rejse på næsten tre årtier, med bopæl i flere regioner. Jeg faldt totalt for Italien og italienerne, og beundrer deres evne til at nyde ”la dolce vita”, og at de stiller høje krav til kvalitet og smag i madlavningen. I 2023 deltog jeg i et 8 ugers kursus på kokkeskolen International Academy of Italian Cuisine i Lucca for at løfte min kokkekunst til et højere niveau og hente ny inspiration.

Når jeg underviser, kan jeg lide at dele ud af min skattekiste af kendskab til det italienske sprog, køkken og den italienske kultur - og at bringe kursisterne tættere på Italien.