Skip to content
Højtbelagt moderne smørrebrød

Det moderne smørrebrød

Her laver vi smørrebrød så englene synger. Nutidens tendens er at formidle de danske klassiske smørrebrød, i nye klæder, eller ligefrem at nytænke nye stykker smørrebrød.

Vi bager vores eget rugbrød, sylter og tilbereder tilbehør til vores smørrebrød, og ikke mindst får lov til at lave smørrebrød, der ligner dem man ser på de finere restauranter.

På det afsluttende forløb slutter vi af med at anrette smørrebrødene og spiser dem sammen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 05.03.2025 18:00-20:45 Hærvejsskolen (Rødekro) Daniel Greve Rasmussen
2 Onsdag 19.03.2025 18:00-20:45 Hærvejsskolen (Rødekro) Daniel Greve Rasmussen
Kok og underviser - Daniel Greve Rasmussen
Underviser

Daniel Greve Rasmussen

Daniel Greve Rasmussen blev uddannet kok i 2006 med medalje.

Igennem sin karriere har han bl.a. arbejdet som kok for Danfoss familien, arbejdet på Michelin restauranten Geranium, vundet årets kok i Grønland, drevet Restaurant Bloom i Aabenraa, mm.

Daniel er uddannet i det franske køkken, som er grundkøkkenet i kokkeskolerne.

Daniel elsker at der er smæk på smagen, så Daniels køkken bærer præg af et fusionskøkken, hvor smage fra hele verden møder i hinanden.

Daniel valgte i 2023 at trappe ned på arbejdsbyrden, efter en indlæggelse, og arbejder nu til dagligt som køkkenleder i Børnehuset fladhøj i Rødekro, hvor han sideløbende underviser på FOF, og laver private dinings med sit firma Dining by echo.