Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Kvinde der smiler med hænderne i vejret ude på en solrig mark

Træk vejret - rigtigt!

Kurset bygger på viden og teknikker fra James Nestors research og bog ”Breath - En opdagelsesrejse ind i den glemte kunst at trække vejret”.

Jo bedre vi trækker vejret, jo bedre et liv får vi. Så simpelt er budskabet i dette forløb, for vejrtrækningen har betydning for vores helbred, og dermed hvor godt vi har det. På kurset arbejder vi med forskellige vejrtrækningsteknikker.

Overvejer du at følge dette kursus, kan du med fordel deltage i kurset ”De fem tibetanere” inden, da dette kursus udvider lungekapaciteten, så man kan trække endnu mere luft ned i lungerne.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 26.11.2024 17:30-19:00 Tønder Overbygningsskole Jeanette Birkelund
Underviser

Jeanette Birkelund

Jeg er fra ’71, gift og har fire børn. Jeg er uddannet cand.oecon. og HD i finansiering. Jeg har arbejdet med investeringsrådgivning, projekter, ledelse, økonomi og som gymnasielærer. Gennem årene har jeg fået en større bevidsthed om og interesse for personlig udvikling, og jeg har sideløbende med mit arbejde først uddannet mig til NLP mastercoach i livsdesign og skyggesider og senere til sundhedscoach. Disse uddannelser anvender jeg i arbejdet med at øge velvære, kropsbevidsthed og sundhed, og herved få det bedste ud at livet.