Skip to content
Lær at lave asiatisk streetfood på madlavningskursus i FOF

Asiatisk streetfood

Er du træt af at lave den samme aftensmad hver dag? Kom med på workshop i asiatiske streetfood-klassikere, og lad os lave noget nyt og spændende sammen! 

Vi skal lave:

  • Japanske Okonomiyaki – Saftig, alt-mulig-pandekage med lækker topping
  • Koreansk stegt kylling – Sprød og stærk kylling
  • Thai Tom Kha Gai – Aromatisk kokosmælksuppe med kylling og citrongræs
  • Taiwan Mochi – Sød risdessert med blødt fyld

Medbring

Medbring drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester.

Udgifter til råvarer

Der må påregnes ca. 95 kr. til råvarer, som betales til underviseren.

Information

  • Dato 06.04.2025-06.04.2025
  • Adresse Sct. Jørgens Skole
    Manøvej 14
    4700 Næstved
  • Lokale Køkken
  • Bemærkninger Der må påregnes ca. 95 kr. til råvarer, som afregnes med underviseren på dagen. Medbring drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 06.04.2025 12:00-15:00 Sct. Jørgens Skole Meiya Thorlaksson
Underviser

Meiya Thorlaksson

Meiya Thorlaksson blev født i Kina og er vokset op med det kinesiske køkken gennem 30 år. På sine madlavningskurser vil hun dele sin store passion for madlavning med dig og inspirere til at lave flere autentiske og sunde kinesiske retter. 

Meiya er uddannet personlig træner, pilatesinstruktør og yogalærer i Indien. Hun underviser i yoga, pilates, TRX og bodyfit, og hun dyrker selv styrketræning, crossfit, holdtræning og løb.

Meiya er en energisk, motiverende og hensyntagende underviser, som elsker at hjælpe andre med at forbedre deres liv gennem træning.