Skip to content
Lær at lave asiatisk vegetarmad på madlavningskursus i FOF

Asiatiske vegetarretter

Asiatiske vegetarretter

Dyk ned i de farverige og unikke smage fra det asiatiske køkken med en række lækre, vegetariske retter.

På denne 3-timers workshop lærer du at lave sund og smagfuld asiatisk mad fyldt med friske råvarer og krydderurter. Vi afslutter med en fællesspisning af vores kreationer.

Menuen indeholder:

  • Japansk miso suppe med grøntsager og silketofu – En nærende og let misosuppe fyldt med svampe, forårsløg, tofu og tang, som giver en dyb umamismag.
  • Kinesiske dumplings med grøntsagsfyld – Sprøde og saftige vegetariske dumplings fyldt med kål, gulerødder, svampe og forårsløg, serveret med en lækker sauce.
  • Indisk chana masala – En proteinrig kikærtegryde med tomat, ingefær, hvidløg og aromatiske krydderier. Denne ret serveres typisk med basmatiris eller naan og er fyldt med dybde og smag.
  • Filippinsk mango sago – Kokos-mango tapiokabudding.

Medbring

Medbring drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester.

Udgifter til råvarer

Der må påregnes ca. 95 kr. til råvarer, som betales til underviseren.