Sydasiatisk mad er meget mere end blot butterchicken og naan! Kom og prøv kræfter med det srilankanske køkken, som byder på alt fra små stærke forretter til milde karryretter.
Underviser tager dig med på en rejse i kulturen bag en række spændende retter, som vi skal tilberede. Vi har fokus på den rige kombination af urter, krydderier, forskellige risvarianter, kokos, fisk/skaldyr og et væld af grøntsager og frugter, der karakteriserer srilankansk mad.
Vi arbejder med at opnå en forståelse for brugen og sammensætningen af mange forskellige krydderier.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Søndag 27.10.2024 | 13:00-17:00 | Dagmarskolen | Sharmilla Santhirasegaram |
Sharmilla er en dedikeret madentusiast med særlig interesse for det srilankanske og indiske køkken.
Sharmilla fortæller: "Trods min oprindelse fra Sri Lanka har jeg boet i Danmark siden en tidlig alder, hvilket har givet mig en naturlig evne til at integrere nordiske teknikker og metoder i min kulinariske praksis!"