Vi laver tre lækre gourmetretter med fokus på sæsonens friske råvarer. Vi går i dybden med teknikker, der intensiverer råvarernes naturlige smage, og som gør det muligt for dig at genskabe gourmetoplevelsen hjemme i dit eget køkken.
Kurset er for begyndere, der ønsker at udvikle deres madlavningsevner og få mere selvtillid i køkkenet. Du vil få praktiske redskaber og inspiration til at lave velsmagende retter, der imponerer både dig selv og dine gæster.
Der må påregnes ca. 175 kr. til råvarer, som afregnes med underviseren på dagen.
Medbring drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Fredag 21.03.2025 | 17:00-20:45 | Antvorskov Skole | Per Bach Nissen |
Per Bach Nissen er både international operasanger og uddannet kok.
Han har sunget på Volksoper i Wien, The Royal Opera House i London, Salzburg Landestheater, Det Kongelige Teater, Frankfurt Opera, Komische Oper Berlin, Hannover Statsopera, Philadelphia Opera, English National Opera London, Jyske Opera m.m. Sideløbende har Per udviklet en stor interesse i at uddanne sangere og hjælpe mennesker med stemmeproblemer bl.a. i Sønderjysk Pigekor.
Han er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og på Trinity Laban College of Music i London.
Per er derudover tidligere køkkenchef på Stars Restaurant og The Meadow Cub i San Francisco; i London bl.a. i Kew Gardens; og i København var han indehaver af "Cafe Det Vide Hus" med sommerdrift i Botanisk Have.
Per har undervist i madlavning i 14 år i Hamburg, London, München og København.
Besøg Pers hjemmeside, YouTube eller Instagram.