Skip to content
Lær at lave gua bao på madlavningskursus i FOF

Gua bao

Tag med på en kulinarisk rejse og lær at mestre kunsten af gua bao – det asiatiske køkkens svar på en burger!

På denne workshop vil du blive introduceret til den autentiske smag og teknikkerne bag gua bao. Du lærer at lave den lækre, dampede bolle helt fra bunden med fyldt af forskelligt krydret kød og friske grøntsager.

Vores kinesiske underviser guider dig gennem processen – fra at forberede dejen til bollerne til at dampe dem perfekt i bambusdamper. Du vil lære de bedste teknikker til at skabe en lækker, luftig og svampet konsistens, der gør hvert eneste bid til en himmelsk smagsoplevelse.

Dette kursus er perfekt til dig, der ønsker at imponere dine venner og familie med dine nye kulinariske færdigheder.

Medbring

Medbring drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester.

Udgifter til råvarer

Der må påregnes ca. 95 kr. til råvarer, som betales til underviseren. 

Information

  • Dato 23.03.2025-23.03.2025
  • Adresse Sct. Jørgens Skole
    Manøvej 14
    4700 Næstved
  • Lokale Køkken
  • Bemærkninger Der må påregnes ca. 95 kr. til råvarer, som afregnes med underviseren på dagen. Medbring drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 23.03.2025 12:00-15:00 Sct. Jørgens Skole Meiya Thorlaksson
Underviser

Meiya Thorlaksson

Meiya Thorlaksson blev født i Kina og er vokset op med det kinesiske køkken gennem 30 år. På sine madlavningskurser vil hun dele sin store passion for madlavning med dig og inspirere til at lave flere autentiske og sunde kinesiske retter. 

Meiya er uddannet personlig træner, pilatesinstruktør og yogalærer i Indien. Hun underviser i yoga, pilates, TRX og bodyfit, og hun dyrker selv styrketræning, crossfit, holdtræning og løb.

Meiya er en energisk, motiverende og hensyntagende underviser, som elsker at hjælpe andre med at forbedre deres liv gennem træning.