På denne workshop vil du blive introduceret til den autentiske smag og teknikkerne bag gua bao. Du lærer at lave den lækre, dampede bolle helt fra bunden med fyldt af forskelligt krydret kød og friske grøntsager.
Vores kinesiske underviser guider dig gennem processen – fra at forberede dejen til bollerne til at dampe dem perfekt i bambusdamper. Du vil lære de bedste teknikker til at skabe en lækker, luftig og svampet konsistens, der gør hvert eneste bid til en himmelsk smagsoplevelse.
Dette kursus er perfekt til dig, der ønsker at imponere dine venner og familie med dine nye kulinariske færdigheder.
Medbring drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester.
Der må påregnes ca. 95 kr. til råvarer, som betales til underviseren.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Søndag 23.03.2025 | 12:00-15:00 | Sct. Jørgens Skole | Meiya Thorlaksson |
Meiya Thorlaksson blev født i Kina og er vokset op med det kinesiske køkken gennem 30 år. På sine madlavningskurser vil hun dele sin store passion for madlavning med dig og inspirere til at lave flere autentiske og sunde kinesiske retter.
Meiya er uddannet personlig træner, pilatesinstruktør og yogalærer i Indien. Hun underviser i yoga, pilates, TRX og bodyfit, og hun dyrker selv styrketræning, crossfit, holdtræning og løb.
Meiya er en energisk, motiverende og hensyntagende underviser, som elsker at hjælpe andre med at forbedre deres liv gennem træning.