Blødbrødsdej giver et væld af muligheder lige fra kringler til onsdagssnegle og rosinboller til pølsebrød. På kurset gennemgår vi teorien bag en god dej, og du får tips til meltyper, korrekt dejtemperatur og teknikker til at sikre en perfekt hævning – selv på kølige dage!
Imens vores blødbrødsdej hæver, laver vi en basis cookiedej og bager sprøde cookies, hvis tiden er med os.
Du går hjem med en borgmesterstang, kanelstang, kringlestang og 12 små burgerboller, rosinboller eller pølsebrød – og masser af ny viden til din hjemmebagning.
Udgift til råvarer ca. 210 kr. afregnes med underviseren på dagen.
Medbring bøtter til hjembringelse af bagværk samt forklæde, karklud og viskestykke.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Søndag 02.03.2025 | 10:00-13:55 | Sct. Jørgens Skole | Kim Wiggers Holmbom |
Kim har lavet mad det meste af sit liv, først som glad amatør og siden som professionel.
Han er udlært kok og har igennem en årrække arbejdet som selvstændig med catering og slagtervirksomhed.