Skip to content
Lær at lave kinesisk streetfood på madlavningskursus i FOF

Kinesisk streetfood

Tag med på en smagsrejse gennem Kinas gader og lær at lave autentisk kinesisk streetfood!

Vi tager dig gennem nogle af de mest populære kinesiske gadespecialiteter, hvor du lærer teknikkerne og får en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

På kurset laver vi:

  • Baozi – Bløde dampede boller med saftigt fyld
  • Jianbing Guozi – Sprød og lækker kinesisk pandekage med krydret fyld
  • Wonton-suppe – Velsmagende suppe med fyldte dumplings
  • Sesamboller – Søde, sprøde boller med sesam

Medbring

Medbring drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester.

Udgifter til råvarer

Der må påregnes ca. 95 kr. til råvarer, som betales til underviseren.

Information

  • Dato 09.03.2025-09.03.2025
  • Adresse Søndermarksskolen
    Byskov Allé 41
    4200 Slagelse
  • Lokale Hjemkundskab
  • Bemærkninger Der må påregnes ca. 95 kr. til råvarer, som afregnes med underviseren på dagen. Medbring drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 09.03.2025 15:25-18:25 Søndermarksskolen Meiya Thorlaksson
Underviser

Meiya Thorlaksson

Meiya Thorlaksson blev født i Kina og er vokset op med det kinesiske køkken gennem 30 år. På sine madlavningskurser vil hun dele sin store passion for madlavning med dig og inspirere til at lave flere autentiske og sunde kinesiske retter. 

Meiya er uddannet personlig træner, pilatesinstruktør og yogalærer i Indien. Hun underviser i yoga, pilates, TRX og bodyfit, og hun dyrker selv styrketræning, crossfit, holdtræning og løb.

Meiya er en energisk, motiverende og hensyntagende underviser, som elsker at hjælpe andre med at forbedre deres liv gennem træning.