Skip to content
Lær at lave kagebunde og kagecreme på kursus hos FOF

Konditorkursus: Creme, genoise- og sukkerdejsbunde

Lær at mestre klassiske konditorbunde og kogecreme helt fra bunden.

På kurset fremstiller vi både den luftige genoisebund og sukkerdejsbund, hjemmelavet bærfyld og ægte kogecreme, som til sammen forvandles til delikate flødeskumskager.

Undervejs gennemgår vi forskellige meltyper til kagebagning og lærer hemmelighederne til at opnå perfekt konsistens og smag i din kogecreme.

Du går herfra med fire medaljer, fire gåsebryster og en lille lagkage – hvis du altså ikke har spist herlighederne undervejs!

Udgifter til råvarer

Udgift til råvarer ca. 325 kr. afregnes med underviseren på dagen. 

Medbring

Medbring bøtter til hjembringelse af bagværk samt forklæde, karklud og viskestykke.

Information

  • Dato 20.03.2025-20.03.2025
  • Adresse Sct. Jørgens Skole
    Manøvej 14
    4700 Næstved
  • Lokale Køkken
  • Bemærkninger Udgift til råvarer ca. 325 kr. afregnes med underviseren på dagen. Medbring bøtter til hjembringelse af bagværk samt forklæde, karklud og viskestykke.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 20.03.2025 17:00-20:55 Sct. Jørgens Skole Kim Wiggers Holmbom
Underviser

Kim Wiggers Holmbom

Kim har lavet mad det meste af sit liv, først som glad amatør og siden som professionel.

Han er udlært kok og har igennem en årrække arbejdet som selvstændig med catering og slagtervirksomhed.