På kurset fremstiller vi både den luftige genoisebund og sukkerdejsbund, hjemmelavet bærfyld og ægte kogecreme, som til sammen forvandles til delikate flødeskumskager.
Undervejs gennemgår vi forskellige meltyper til kagebagning og lærer hemmelighederne til at opnå perfekt konsistens og smag i din kogecreme.
Du går herfra med fire medaljer, fire gåsebryster og en lille lagkage – hvis du altså ikke har spist herlighederne undervejs!
Udgift til råvarer ca. 325 kr. afregnes med underviseren på dagen.
Medbring bøtter til hjembringelse af bagværk samt forklæde, karklud og viskestykke.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 20.03.2025 | 17:00-20:55 | Sct. Jørgens Skole | Kim Wiggers Holmbom |
Kim har lavet mad det meste af sit liv, først som glad amatør og siden som professionel.
Han er udlært kok og har igennem en årrække arbejdet som selvstændig med catering og slagtervirksomhed.