Lær at mestre de delikate franske macarons, når vi dykker ned i teknikkerne bag de runde, perfekt pyntede og smagfulde småkager.
Selvom macarons har ry for at være udfordrende at mestre, vil du opdage, at det med den rette vejledning og øvelse bliver både sjovt og overkommeligt. Undervejs lærer du alt fra at lave den korrekte macaronmasse til at pynte og fylde kagerne med lækre smage.
Kurset er ideelt for dig, der ønsker at imponere med flotte og velsmagende kager og samtidig få indsigt i fransk bagværk.
Udgift til råvarer ca. 170 kr. afregnes med underviseren på dagen.
Medbring bøtter/kagedåser til hjembringelse af macarons samt forklæde, karklud og viskestykke.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Søndag 16.03.2025 | 10:00-13:00 | Antvorskov Skole | Julie Dvinge |
Julie brænder for at bage og dele sin passion med andre! I sin fritid bruger hun ofte tid på at bage smukke og velsmagende kager til bryllupper, barnedåb eller andre vigtige begivenheder og festlige lejligheder.
Julie elsker at prøve nye smage og eksperimentere med nye og kendte opskrifter. Derudover har hun øje for detaljen og det æstetiske i designet.
Interessen for at bage startede allerede fra barnsben, hvor hun altid har været med i køkkenet. Julies første job var hos en bager, hvor hun har haft sin gang i flere år. Her fik bagermesteren hurtigt øje på Julies bagetalent, hvor Julie fik lov til at folde sig ud.
I januar 2021 oprettede Julie sin egen instagram profil @kage_bagning_, hvor du kan følge med i hendes fantastiske bageunivers. Her finder du også Julies opskrifter på skønne og velsmagende kager.
Til hverdag er Julie i gang med at uddanne sig til eventkoordinator.