Kom og lær at lave fantastisk pizza efter napolitanske traditioner. Vi starter fra bunden med en basis pizzadej og arbejder os hen imod forskellige fordeje såsom poolish og biga.
Hver kursusgang arbejder vi både med teori og eksperimenteren med egne idéer, før vi bager pizzaerne ved over 300° C på bagestål. Du bliver også mester i at lave en simpel og aromatisk tomatsauce, og du får masser af tips til at opnå lignende resultater derhjemme – selv uden en professionel pizzaovn.
Der påregnes i alt ca. 250 kr. til råvarer, som betales til underviseren.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Mandag 10.03.2025 | 17:30-20:00 | Antvorskov Skole | Mikkel Søndergaard Nielsen |
2 | Mandag 24.03.2025 | 17:30-20:00 | Antvorskov Skole | Mikkel Søndergaard Nielsen |
3 | Mandag 07.04.2025 | 17:30-20:00 | Antvorskov Skole | Mikkel Søndergaard Nielsen |