Skip to content

Fransk mad for alle

I dette kursus bliver du klogere på nogle af de franske lækre og velsmagende retter. Kurset tager udgangspunkt i kogebøger skrevet af berømte franske kokke med en, to eller tre Michelin stjerner. Kurset henvender sig til alle, da nogle opskrifter vil være nemme og andre mere komplicerede og de udvælges efter kursisternes behov. Vi lærer forskellige teknikker. Laver 2 til 5 retter af gang. Det vil også være muligt at smage på nogle andre retter fra verden hvis kursisterne ønsker det.

Udgifter til råvarer afregnes direkte med underviseren. Vejl. Pris 80-150kr. pr. mødegang

Medbring viskestykke, karklud, forklæde og kniv.

Information

  • Dato 05.09.2024-28.11.2024
  • Adresse Bangsbostrand Skole
    Søndergade 200
    9900 Frederikshavn
  • Lokale 42 - køkken
  • Bemærkninger Udgifter til råvarer afregnes med underviseren. Vejl pris ca. 80-150 kr. pr. mødegang.Medbring viskestykke, karklud, forklæde og kniv. Der undervises hver. 2. uge

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 18:00-20:45 Bangsbostrand Skole Isabelle Villard
2 Torsdag 19.09.2024 18:00-20:45 Bangsbostrand Skole Isabelle Villard
3 Torsdag 03.10.2024 18:00-20:45 Bangsbostrand Skole Isabelle Villard
Se alle Se færre
Underviser

Isabelle Villard

Jeg underviser på FOF i fransk, fransk madlavning og molekylær køkken.

Jeg er franskmand, fransklærer og kemilærer på VUC Aarhus, hvor jeg underviser kemi Online, HFe og GS.

Jeg bor i Frederikshavn.