I dette kursus bliver du klogere på nogle af de franske lækre og velsmagende retter. Kurset tager udgangspunkt i kogebøger skrevet af berømte franske kokke med en, to eller tre Michelin stjerner. Kurset henvender sig til alle, da nogle opskrifter vil være nemme og andre mere komplicerede og de udvælges efter kursisternes behov. Vi lærer forskellige teknikker. Laver 2 til 5 retter af gang. Det vil også være muligt at smage på nogle andre retter fra verden hvis kursisterne ønsker det.
Udgifter til råvarer afregnes direkte med underviseren. Vejl. Pris 80-150kr. pr. mødegang
Medbring viskestykke, karklud, forklæde og kniv.
Du kan stadig tilmelde dig vores Fransk mad for alle, ved at kontakte os på tlf. 7025 5050 (mandag-torsdag kl. 10.00-14.00) eller mail info@fof-vendsyssel.dk. Husk at oplyse navn, adresse, fødselsdato og telefonnr. i mailen.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 06.02.2025 | 18:00-20:45 | Bangsbostrand Skole | Isabelle Villard |
2 | Torsdag 06.03.2025 | 18:00-20:45 | Bangsbostrand Skole | Isabelle Villard |
3 | Torsdag 20.03.2025 | 18:00-20:45 | Bangsbostrand Skole | Isabelle Villard |
4 | Torsdag 03.04.2025 | 18:00-20:45 | Bangsbostrand Skole | Isabelle Villard |
5 | Torsdag 01.05.2025 | 18:00-20:45 | Bangsbostrand Skole | Isabelle Villard |
6 | Torsdag 15.05.2025 | 18:00-20:45 | Bangsbostrand Skole | Isabelle Villard |
Se alle Se færre |
Jeg underviser på FOF i fransk, fransk madlavning og molekylær køkken.
Jeg er franskmand, fransklærer og kemilærer på VUC Aarhus, hvor jeg underviser kemi Online, HFe og GS.
Jeg bor i Frederikshavn.