Skip to content

Aftenskolen er desværre lukket iht. restriktionerne – til og med den 16. januar 2022. Du kan sagtens booke kurser, ture og foredrag – også dem der var planlagt til opstart fra uge 1. Administrationen og Forberedende Voksenundervisning (FVU) er åben som sædvanlig.

Forberedende voksenundervisning (FVU) privat dansk

Forberedende voksenundervisning (FVU)

FVU i kommunerne Esbjerg, Varde, Fanø, Billund og Vejen

Vi tilbyder undervisning til voksne der har brug for at forbedre deres grundlæggende skolefærdigheder. Mange af vores kursister starter på forberedende voksenundervisning (FVU) for at forbedre deres muligheder indenfor uddannelse og job. FVU-dansk og FVU-matematik er kompetencegivende i fht optag på en erhvervsuddannelse og et videregående skoleforløb på VUC.

Med et forløb på FVU-start kan du fortsætte i de andre FVU-fag.

Som arbejdsgiver er der mulighed for at kompetenceudvikle medarbejdere indenfor alle FVU-fag. På vores FVU-erhverv underviser vi bl.a. i FVU-engelsk. Vi mærker en vækst indenfor internationale virksomheder med domicil i vores område og dermed er der kommet et stigende behov for at virksomhedens medarbejdere lærer grundlæggende engelsk og dansk.

Tilmelding til og spørgsmål omkring FVU

Nedenfor kan du se alle vores FVU-fag. Du kan her tilmelde dig vores FVU-fag både som privat og erhverv.

Har du spørgsmål vedrørende FVU, er du velkommen til at kontakte Mette Lykkedegn på direkte tlf.: 7611 5204, mobil: 3069 4664 eller via mail: ml@fof-vest.dk