Skip to content

Aftenskolen er desværre lukket iht. restriktionerne – til og med den 16. januar 2022. Du kan sagtens booke kurser, ture og foredrag – også dem der var planlagt til opstart fra uge 1. Administrationen og Forberedende Voksenundervisning (FVU) er åben som sædvanlig.

Musikundervisning hos FOF-Vest

Instrumental

Lær at eller bliv bedre til at spille et instrument

Drømmer du om at lære at spille et nyt instrument? Du får her hos FOF Vest mulighed for at udfolde dit talent og opleve glæden ved at spille musik på et af vores kurser. Under denne kategori kan du finde forskellige og blandede instrumenthold så du kan lære noget nyt samt udfolde dig musikalsk. Udbuddet af instrumentale hold på denne side kan variere fra sæson til sæson. Vi følger også de tendenser der er i øjeblikket i forhold til nye forskellige initiativer udefra. Der tilbydes kurser for både dig som nybegynder og til dig som har spillet i flere år. 

Tilmelding til instrumentalundervisning i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i instrumenter. Du kan her tilmelde dig kurserne. Har du spørgsmål omkring instrumentalundervisning, kan du kontakte en af vores erfarne undervisere - se info inde på holdet eller kontakte os på kontoret på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér