Skip to content

Aftenskolen er desværre lukket iht. restriktionerne – til og med den 16. januar 2022. Du kan sagtens booke kurser, ture og foredrag – også dem der var planlagt til opstart fra uge 1. Administrationen og Forberedende Voksenundervisning (FVU) er åben som sædvanlig.

Korsang hos FOF-Vest

Sang og kor

Undervisning i sang og kor

Oplev den glæde man får ved at synge i fællesskab med andre. FOF Vest tilbyder korundervisning/korsang for alle i alle aldre, uanset om du er øvet eller nybegynder. Slip din indre sangfugl løs og syng dig glad.

Hvordan foregår undervisning i sang og kor? 

I korundervisningen bliver der sunget forskellige genrer af musik, blandt andet pop og rock. Vores korledere bruger forskellige undervisningsmetoder i deres kor, men fælles er at du får nye bekendtskaber og får sunget en masse. 

Tilmelding til sang- og korundervisning i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i sang og kor. Du kan her tilmelde dig kurserne. Har du spørgsmål omkring korundervisning og er i tvivl om hvilket hold der passer til dig, kan du kontakte en af vores erfarne undervisere - se info inde på holdet eller kontakte os på kontoret på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér