Skip to content

Aftenskolen er desværre lukket iht. restriktionerne – til og med den 16. januar 2022. Du kan sagtens booke kurser, ture og foredrag – også dem der var planlagt til opstart fra uge 1. Administrationen og Forberedende Voksenundervisning (FVU) er åben som sædvanlig.

Gå til Italiensk hos FOF-Vest

Italiensk

Italienskundervisning

Ciao! Mød italienerne med deres eget sprog. Hvad enten du skal studere eller drømmer om at kommer på ferie i et italiensktalende land, bruge det i jobmæssige sammenhænge eller bare for interessens skyld, så har vi italienskundervisning, som passer til dig. 

Her hos FOF Vest tilbyder vi på aftenskolen i en eller flere af vores kommuner i Esbjerg, Varde og Fanø italienskundervisning. Sprogundervisning i italiensk leveres af kompetente og erfarne undervisere med kendskab til Italiens kultur. Udover at lære sproget får du også kendskab til Italiens kultur, samfund og traditioner. Italien har masser at byde på. De har blandt andet vidunderlige byer, unik natur, pragtfuld kultur, historie og ikke at glemme Italiens vin og gastronomi.   

Hvordan foregår undervisning i sproget italiensk? 

I undervisningen arbejdes der med sprogets grammatik, oversættelse, forståelse af skrevet og talt sprog, tale samt samtale i fællesskab med andre kursister, som deler samme interesse og ønske om at lære sproget. I undervisningen har du mulighed for at stille spørgsmål til underviseren. Undervisningsforløbet bliver tilpasset, og der tages hensyn til den enkeltes niveau, så du får det optimale ud af undervisningen i det italienske sprog. 

Hvilket niveau skal jeg vælge? 

Italiensk er et sprog som bliver talt i blandt andet Italien og Schweiz. Undervisningen er både for dig, der har kendskab til sproget, men også for dig, som er helt nybegynder. Vi har italienskundervisning for alle.  

Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et hold – se info inde på holdet eller kontakt FOF Vest.

Tilmelding til italienske sprogkurser i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i italiensk. Du kan her tilmelde dig kurserne. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér