Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.
Læs mere her.Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.
Læs mere her.Hvorfor skal vin være grumset og lugte af gær, eddike og kostald? Og hvorfor skal etiketterne ligne noget fra en tegneserie? Er det bare et københavnerfænomen, som skal have lov til at stilne af, eller er det i virkeligheden sådan vin altid er blevet lavet?
På dette kursus vil vi forsøge at blive klogere på fænomenet naturvin, hvor vi med nysgerrighed og videbegær vil smage os igennem en del af myterne og fordommene, der eksisterer om naturvin, og forhåbentlig få be- og afkræftet en håndfuld af dem.
Medbring et åbent sind og 2 vinglas, så du kan sammenligne undervejs.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 28.05.2024 | 19:00-21:00 | Stien Kultur- & Aktivitetscent | Mathias Winther Petersen |
2 | Tirsdag 04.06.2024 | 19:00-21:00 | Stien Kultur- & Aktivitetscent | Mathias Winther Petersen |
3 | Tirsdag 11.06.2024 | 19:00-21:00 | Stien Kultur- & Aktivitetscent | Mathias Winther Petersen |
Mathias er uddannet sommelier og har flere års erfaring fra den københavnske vinscene, herunder fra import, salg og restaurationsmiljøet.
Mathias underviser hos Dansk Sommelier Uddannelse og videreuddanner sig desuden på WSET Level 4 Diploma in Wines, som er blandt de største og mest anerkendte vinuddannelser i verden.
Mathias arbejder med vin til daglig i København, og er vant til at formidle vin til folk på alle niveauer. Han går meget op i at gøre læren om vin let forståelig og inkluderende for alle.