Skip to content

Pilates mix

På dette hold laver vi en blanding af mange forskellige træningsformer og vi griner og pjatter og har det sjovt og vi tager ikke os selv alt for højtideligt. Vi træner effektivt, men du bestemmer hvornår du holder pause.
Vi kombinerer Pilates med Yoga, Dans Walk, Qigong, Effekt og Train Brain & Body (hjerne og kropstræning). Vi får pulsen op og får hele kroppen arbejdet godt 
igennem. Undervisningen er meget varieret og vi slutter hver gang af med en afspænding på ca. 20 minutter. Alle kan deltage - nybegynder som øvet. Men du har ikke store fysiske udfordringer. 

Hvis du er i tvivl om du kan deltage er du velkommen til at kontakte underviser.

Medbring: Skridsikker yogamåtte (vigtigt), pude, tæppe, håndvægte (0,5/1 kg./ 1,5 kg.). I stede for vægte kan du bruge 2 stk. halvliters vandflasker med vand eller sand i. Du skal også bruge en redondo bold, en pilates ring og et yogabånd.

Du skal regne med en udgift hertil på ca. kr. 250,00 -280,00 medmindre du har noget af det selv. (det er uden vægte). Redondo bold, pilates ring og yoga bånd kan købes af underviser og betales direkte til underviser. (så længe lager haves).

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 26.08.2024 11:45-13:25 Frederikssundhallen Jill Christiansen
2 Mandag 02.09.2024 11:45-13:25 Frederikssundhallen Jill Christiansen
3 Mandag 09.09.2024 11:45-13:25 Frederikssundhallen Jill Christiansen
Se alle Se færre

Jill Christiansen

Jeg har mange års erfaring som underviser (19 år) og er bl.a.  fysioterapeut, Yogalærer og meditations/mindfullness lærer fra Dansk Yoga, Pilates instruktør, Qigong instruktør,

Kinesisk akupunktør, Zoneterapeut, Massør og Kostvejleder. Jeg elsker at undervise og give alt det videre som jeg har lært til alle mine søde og dejlige kursister. Jeg har p.g.a. af

alle mine uddannelser og min store erfaring mulighed for at krydre undervisningen med mange spændende øvelser og viden om kroppen.