Skip to content
Efterfødselstræning hos FOF Syd- og Vestsjælland

Efterfødselstræning - Kom i form efter fødslen

Efterfødselstræning er genoptræning af hele kroppen efter fødslen med fokus på træning af bækkenbund og de områder af kroppen, som har været særligt belastet under graviditet og fødsel.

Det er en vigtig og effektiv måde at komme i form på efter fødslen, og træningen foregår i et passende tempo, som tager hensyn til din forandrede krop. Efterfødselstræning inkluderer styrketræning af bl.a. core, bækkenbund, mave, lår og ryg samt stabilitets- og balanceøvelser.

Der er plads til både sovende og vågne babyer, og børnene inddrages så vidt muligt.

Du kan starte når som helst efter fødslen, men tidligst 8 uger efter kejsersnit.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 03.03.2025 09:30-10:40 Østre Skole Charlotte Højberg
2 Mandag 10.03.2025 09:30-10:40 Østre Skole Charlotte Højberg
3 Mandag 17.03.2025 09:30-10:40 Østre Skole Charlotte Højberg
Se alle Se færre
Underviser

Charlotte Højberg

Charlotte er autoriseret fysioterapeut med mange års erfaring på sygehus, klinik, på SANO (tidligere gigtsanatorie), har været ansat i FOF i 11 år og arbejdet 10 år som selvstændig med fokus på efterfødselstræning, gynækologi og gigtsygdomme.

Hun er derudover uddannet som fysiopilates-instruktør og bobathbold-instruktør, samt uddannet i den ”Den motiverende Samtale” og med en lang række relevante kurser bag sig. Her kan blandt andre nævnes ”Den elastiske bækkenbund”, ”Åndedrættet”, elastikkurser, rygkurser, bindevævskurser, SMARTtraining og mange flere. 

Charlotte har sammen med en gyn.obs. fysioterapeut skabt virksomheden Mammafit (udendørstræning til forskellige målgrupper) i 2009, som hun driver i dag.

Charlotte har 15 års erfaring indenfor graviditets- og efterfødselstræning samt babysvømning og babygymnastik, herunder også børns motoriske udvikling og babymassage.