Fisk opfylder mange af de krav, vi stiller til maden: kødet er delikat og mørt, og det er meget sundt.
Kom og få masser af inspiration til retter med fisk og ikke mindst til tilbehøret, så det passer sammen i smag, konsistens og farver. Vi skal bl.a. lære at udskære og filetere fisk – og hvordan er det nu lige med tilberedningstider…?
Du går fra kurset med et grundlæggende indblik i, hvordan man udnytter hele fisken – og du bliver ikke mindst godt klædt på til at få fisk til at blive en større og nemmere del af både hverdags- og festmåltider. Vi laver retter tilpasset efter sæson.
Der må påregnes ca. 175 kr. til råvarer, som afregnes med underviseren på dagen.
Medbring drikkevarer til måltidet, en god kokkekniv, fileteringskniv, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Fredag 04.04.2025 | 17:00-20:45 | Antvorskov Skole | Per Bach Nissen |
Per Bach Nissen er både international operasanger og uddannet kok.
Han har sunget på Volksoper i Wien, The Royal Opera House i London, Salzburg Landestheater, Det Kongelige Teater, Frankfurt Opera, Komische Oper Berlin, Hannover Statsopera, Philadelphia Opera, English National Opera London, Jyske Opera m.m. Sideløbende har Per udviklet en stor interesse i at uddanne sangere og hjælpe mennesker med stemmeproblemer bl.a. i Sønderjysk Pigekor.
Han er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og på Trinity Laban College of Music i London.
Per er derudover tidligere køkkenchef på Stars Restaurant og The Meadow Cub i San Francisco; i London bl.a. i Kew Gardens; og i København var han indehaver af "Cafe Det Vide Hus" med sommerdrift i Botanisk Have.
Per har undervist i madlavning i 14 år i Hamburg, London, München og København.
Besøg Pers hjemmeside, YouTube eller Instagram.