Oplev smagene fra Middelhavet på dette kursus, hvor vi dykker ned i streetfood med et hav af smagsnuancer – fra meze i øst og syd, over tapas i vest, til tramezzini i nord.
Vi lærer at lave klassiske gadekøkkensretter, der er kendt for deres mangfoldighed og intense smage. Streetfood er hurtigt, nemt og lækkert, perfekt til at spise på farten, og på dette kursus får du indsigt i, hvordan du nemt kan tilberede disse retter hjemme.
Kom og få ny inspiration og teknikker til at skabe din egen middelhavsfest.
Der må påregnes ca. 175 kr. til råvarer, som afregnes med underviseren på dagen.
Medbring drikkevarer til måltidet, en god kokkekniv, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Fredag 28.03.2025 | 17:00-20:45 | Antvorskov Skole | Per Bach Nissen |
Per Bach Nissen er både international operasanger og uddannet kok.
Han har sunget på Volksoper i Wien, The Royal Opera House i London, Salzburg Landestheater, Det Kongelige Teater, Frankfurt Opera, Komische Oper Berlin, Hannover Statsopera, Philadelphia Opera, English National Opera London, Jyske Opera m.m. Sideløbende har Per udviklet en stor interesse i at uddanne sangere og hjælpe mennesker med stemmeproblemer bl.a. i Sønderjysk Pigekor.
Han er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og på Trinity Laban College of Music i London.
Per er derudover tidligere køkkenchef på Stars Restaurant og The Meadow Cub i San Francisco; i London bl.a. i Kew Gardens; og i København var han indehaver af "Cafe Det Vide Hus" med sommerdrift i Botanisk Have.
Per har undervist i madlavning i 14 år i Hamburg, London, München og København.
Besøg Pers hjemmeside, YouTube eller Instagram.