Skip to content

Aftenskolen er desværre lukket iht. restriktionerne – til og med den 16. januar 2022. Du kan sagtens booke kurser, ture og foredrag – også dem der var planlagt til opstart fra uge 1. Administrationen og Forberedende Voksenundervisning (FVU) er åben som sædvanlig.

Mandeyoga hos FOF-Vest

Yoga for mænd

Yoga for mænd

Mænd og kvinders fysik er forskellige fra naturen. Mænd har generel en bedre kondition og et bedre iltoptag, hvorimod mænds bindevæv er mere stramt og stift i forhold til kvinders. Derfor oplever mange mænd gener som stivhed, smerter i ryg, nakke, skulderregion, og måske er der blevet langt ned til gulvet? Her er yogaen et fortrinligt virkemiddel, da vi arbejder med at løsne og strække vævet, så leddene får bedre arbejdsforhold.

Yoga for mænd er også et godt modstykke til dig der dyrker sport som løb, cykling, fodbold mm., hvor du vil opleve, at yogaen kan bedre din præstation i andre sportsgrene.

På dette yogahold startes hver gang med at arbejde med bevægeligheden i leddene, muskelstyrkende stillinger, samt corestabilitet og balance. Efterfølgende bevæger vi os ind i Yin yogaen med lange dybe stræk af muskler og bindevæv, som støtter kroppen til at slippe muskelspændinger, smerter og stivhed. Under de afsluttende rolige yin yoga stræk, vil du mærke, hvordan krop, åndedræt og tankerne falder til ro. Hver gang afrundes med liggende afspænding.