Skip to content
Din haves kalende

Din haves kalender

Lær hvordan du passer din have og få en havekalender, der passer til din have.

På kurset gennemgår vi de grønne anlæg, der kan være i en have og ser på hvad der skal gøres for at den fremstår som du ønsker det. Vi snakker om hvilken pleje der skal til, hvordan jorden forbedres, hvornår man beskærer og hvilke teknikker og redskaber man kan bruge. Få planlagt dit havearbejde, så du får det resultat du ønsker.

Egenbetaling kr. 50,00 - 150,00. Afregnes direkte med underviseren.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 18.09.2024 18:30-21:05 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Susanne Ørskov Halkjær
2 Onsdag 25.09.2024 18:30-21:05 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Susanne Ørskov Halkjær
3 Onsdag 02.10.2024 18:30-21:05 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Susanne Ørskov Halkjær
Se alle Se færre
Underviser

Susanne Ørskov Halkjær

Kære kursister,

Jeg har glæden af at præsentere jer for en erfaren og passioneret underviser inden for landskabs- og anlægsteknologi, som har dedikeret sit liv til at skabe smukke og funktionelle grønne områder.

Mit navn er Susanne Ørskov Halkjær, og jeg har en solid baggrund inden for anlægsbranchen. Jeg er 54 år og har en uddannelse som jordbrugsteknolog med speciale i landskab og anlæg fra Aarhus Erhvervsakademi, hvor jeg blev færdig i 2019. Tilbage i 2006 opnåede jeg min faglærte titel som anlægsgartner på AMU Syd.

Gennem de seneste næsten 5 år har jeg haft privilegiet af at undervise kommende anlægsgartnere og personale fra kirkegårde i design, plantekendskab, teknikker til plantning samt drift af både grønne og grå anlæg. Jeg har undervist ved AMU Syd og Syddansk Erhvervsskole og værdsætter at dele min viden og erfaring med næste generation af grønne fagfolk.

Min karriere omfatter også 12 år som graver og kirketjener, hvor jeg havde ansvar for et team på 3 personer. Derudover drev jeg selvstændig anlægsgartnervirksomhed i 3 år. I de seneste 10 år har min interesse især været rettet mod biodiversitet i grønne områder og haver. Jeg har designet anlæg med fokus på biodiversitet og udviklet pleje- og driftsplaner for at opretholde og fremme biodiversiteten.

Mit engagement i grønne områder og haver strækker sig ud over Danmarks grænser. Jeg har haft den fornøjelse at rejse verden rundt i mere end 20 år, besøge og studere både moderne og historiske parker og haver. Disse oplevelser har beriget mit designarbejde og givet mig uvurderlig inspiration til at skabe smukke og brugervenlige grønne rum.

For mig er det afgørende, at mine design ikke blot øger biodiversiteten, men også imødekommer brugernes behov og skaber lyst til at opholde sig i haven eller det grønne anlæg. Jeg lægger vægt på at integrere brugerens ønsker og behov i mine designs, samtidig med at jeg fremmer naturens mangfoldighed.

Jeg ser frem til at dele min passion, viden og erfaring med jer alle og håber, at vi sammen kan udforske de mange facetter af landskabs- og anlægsteknologi.
Velkommen til et spændende kursus!

Med venlig hilsen,
Susanne Ørskov Halkjær