Skip to content
Akvarelkursus hos FOF-Vest

Akvarel for begyndere

På dette hold oplever du en ro og en glæde ved at fordybe dig i alt, hvad akvarelfarverne kan byde på.

Dette kursus starter med farvelære, penselføring, forskellige teknikker og opbygning af form. Du vil lære mange nye teknikker indenfor akvarel, som du efterhånden også vil kunne anvende i dit mere personlige valg af motiv senere i forløbet. Jeg starter med at gennemgå en øvelse som ofte tager udgangspunkt i naturen og de skiftende årstider omkring os.

På dette hold er der en hyggelig stemning på tværs af generationer. Der stilles ingen krav om, at du skal kunne tegne eller male -du har lov til at være helt begynder.

Medbring:
En blok A4 akvarelpapir, lidt forskellige pensler, akvarelfarver og gerne 2-3 blyanter med forskellig hårdhed.

 

Information

  • Dato 09.09.2024-04.11.2024
  • Adresse Seminariehuset, Ribe
    Simon Hansens Vej 1
    6760 Ribe
  • Lokale Billedkunst - under bibliotek - 8.018
  • Bemærkninger Medbring: En blok A4 akvarelpapir, lidt forskellige pensler, akvarelfarver og gerne 2-3 blyanter med forskellig hårdhed.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.09.2024 10:00-11:40 Seminariehuset, Ribe Lene Sollied Mouritzen
2 Mandag 16.09.2024 10:00-11:40 Seminariehuset, Ribe Lene Sollied Mouritzen
3 Mandag 23.09.2024 10:00-11:40 Seminariehuset, Ribe Lene Sollied Mouritzen
Se alle Se færre
Lene Sollied Mouritzen underviser hos FOF-Vest
Underviser

Lene Sollied Mouritzen

Jeg underviser i flere forskellige kreative fag.

Jeg er uddannet musiker med instrumentet harpe som mit hovedfag, men underviser også i andre instrumenter og i samspil. Til hverdag arbejder jeg som musikskolelærer, og jeg har også en del koncerter som freelance musiker.

Siden jeg var barn, har jeg elsket at være kreativ og især at male og bruge farver. Glæden ved at male er blevet fulgt op af en uddannelse i kunsthistorie, og en efteruddannelse som kunstterapeut. Det er dejligt at kunne hjælpe andre med terapi og kreativitet når stress og sorg m.m. uventet rammer. Det at være kreativ sammen med andre kan også være med til at få livsglæden tilbage. Der vil på mine hold være fokus på din personlige udvikling. Vil du lade dig overraske af alt det farverne kan, og lade dig udfordre med nye teknikker, så er mine hold med akvarel eller akrylmaling måske noget for dig. Mine hold er i Ribe.