Skip to content
Madlavningskursus til periodisk faste hos FOF Vest

God mad til periodisk faste

Ud over mere energi, en sundere krop og et naturligt vægttab nedsætter faste også risikoen for hjertesygdom, blandt andet ved at sænke dine inflammationsniveauer, dit blodtryk og dit kolesterol.

Hvordan får jeg protein nok når jeg faster og kun må spise i en begrænset periode evt. mellem kl. 12.00-20.00?
Olivenolie, laks, avocado, svampe, havregryn og bær er blot nogle af de dejlige madvarer, der indgår i denne kostplan, som er en ekstra hjertevenlig fortolkning af antiinflammatorisk kost.

Hvad har rødbeder, spinat, rucolasalat, laks og rugbrød til fælles? 
De kan på forskellig vis lægge en dæmper på blodtrykket. Og det er de ikke alene om. Der findes et væld af skønne madvarer at vælge mellem, hvis man vil spise sig til et sundere blodtryk, men kunsten er at kombinere dem rigtigt. Det dokumenterer de senere års forskning i sammenhængen mellem mad og blodtryk.

Information

  • Dato 03.06.2025-03.06.2025
  • Adresse FOF Kursuslokaler, Esbjerg
    Kongensgade 70
    6700 Esbjerg
  • Lokale Køkkenet, 1. sal
  • Bemærkninger Underviseren indkøber råvarerne til kurset. Din andel på kr. 125,00, som afregnes direkte til underviseren. Hvis du bliver forhindret i at deltage, er det utrolig vigtig, at du melder fra i god tid, ellers hæfter du for din andel af råvarerne. Du er velkommen til at medbringe drikkevarer til maden.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.06.2025 16:30-20:30 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Birthe Svarrer

Birthe Svarrer