Nu tilbyder vi et madlavningshold på Fanø, hvor der både er fokus på de gode klassiske danske retter og festmiddagen.
Kurset foregår på Fanø Skole, hvor vi over 6 onsdage undervises af Helle Munch. Helle har lavet mad hele sit liv, og vi tør godt love, at hun har styr på de små tricks, der får f.eks. hakkebøffen og mørbradgryden til at smage lidt bedre. Hun har også styr på festmiddagen, som vi prøver kræfter med den sidste aften.
Der er fokus på det gode humør, og man kan nyde et godt glas vin undervejs.
Et par dage før kursusdagen får du tilsendt opskriften på e-mail.
Er det noget for dig? Skal du med?
Der er plads til maksimalt 12 personer på hvert hold.
Underviseren indkøber råvarerne til kurset.
Råvareprisen er ca. kr. 90,00 pr. gang (uden drikkevarer). Afregnes direkte til underviseren.
Gennemføres i samarbejde med Ældresagen og Træfpunkt Sædding.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 23.10.2024 | 17:30-20:05 | Fanø Skole | Helle Munch |
2 | Onsdag 30.10.2024 | 17:30-20:05 | Fanø Skole | Helle Munch |
3 | Onsdag 06.11.2024 | 17:30-20:05 | Fanø Skole | Helle Munch |
4 | Onsdag 13.11.2024 | 17:30-20:05 | Fanø Skole | Helle Munch |
5 | Onsdag 20.11.2024 | 17:30-20:05 | Fanø Skole | Helle Munch |
6 | Onsdag 04.12.2024 | 17:30-20:05 | Fanø Skole | Helle Munch |
Se alle Se færre |
Jeg er 62 år og arbejder til dagligt i Den danske folkekirke.
Jeg har hele mit voksenliv haft interesse for madlavning, og syntes det er vigtigt at lave ærlig mad af gode råvare.
Jeg vil glæde mig til at møde kursisterne til hyggelige aftener med god mad.