Hvis man fjerner kødet, hvad er der så tilbage?
De kødfrie måltider behøver hverken at være kedelige, mangelfulde, dyre eller besværlige og er meget mere end en kedelig salat. At komme i gang med de kødfrie måltider kan være fantastisk spændende. På dette kursus bliver du hjulpet godt i gang med skønne måltider for hele familien. Retter med fylde og smag. Du bliver introduceret for hvad du kan erstatte kødet med, nye krydderier som du måske ikke plejer at bruge samt nye retter som jeg er sikker på, at du bliver vild med.
Jeg har valgt en række retter som er budgetvenlige, lette at lave og hvor alle kan være med.
Vi vil blandt andet lave deller, ”kød”sauce, dahl, burritos og suppe.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 18.09.2024 | 17:30-20:05 | Frelloskolen, Varde | Maria Ladegaard-Pedersen |
2 | Onsdag 25.09.2024 | 17:30-20:05 | Frelloskolen, Varde | Maria Ladegaard-Pedersen |
3 | Onsdag 02.10.2024 | 17:30-20:05 | Frelloskolen, Varde | Maria Ladegaard-Pedersen |
Maria er uddannet i folkesundhedsvidenskab og som kostvejleder. Hun driver til daglig sin egen sundhedsvirksomhed i Varde. Hun er en vaskeøgte madnørd og brænder for det grønne køkken. Derudover er hun en engageret og passioneret formidler og underviser, og det er vanskeligt ikke at blive smittet af hendes engagement.