Skip to content
Franskundervisning i FOF

Fransk for næsten begyndere

Niveau 2 - næsten begyndere

Allo, Allo!
Hvis du er vild med at rejse i Frankrig, elsker du fransk kultur og mad eller bare at sidde på en pittoresk café i Paris og nyde en kølig chablis, har FOF Vest et sproghold til rejsebrug.

Her arbejder du med at lære at tale og forstå fransk, så du fx. kan præsentere dig selv, forstå et menukort og bestille mad på en restaurant, tale med de lokale eller med værten, når du skal bestille et hotelværelse eller lejlighed. Ja, måske har du bare ambitioner om at kunne læse og forstå en fransk vinetiket.
Du vil opdage, at du allerede har en del franske ord på lager fx. niveau, bureau, menu, hotel etc.- der er blot en lidt anden udtale.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 30.09.2024 17:00-18:40 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Agnethe Jepsen
2 Mandag 07.10.2024 17:00-18:40 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Agnethe Jepsen
3 Mandag 21.10.2024 17:00-18:40 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Agnethe Jepsen
Se alle Se færre
Aftenskoleunderviser og FVU-underviser Agnete Jepsen hos FOF-Vest
Underviser

Agnethe Jepsen

Jeg er uddannet lærer fra Esbjerg Seminarium fra 1979, herefter ansættelse på VUC VEST og fra 2019 på FGU VEST – har en vejlederuddannelse samt FVU-uddannetI forhold til matematik har jeg undervist udelukkende prøveforberedende og er udpeget matematikcensor af ministerietHerudover er jeg formand for opgavekommissionen i tysk og underviser også i fransk på FOF, som jeg ligeledes har gjort på VUC.