Få en passioneret og velfortalt vinsnak om vingårdens vinstokke og årets gang i vinmarken.
Du får også interessant information om vindyrkningen på Vester Vedsted Vingård og i Danmark. Vineriets fremvises, og vi får indsigt i vinfremstillingen. Efter fortællingen nydes 2 smageglas af husets vine, og vi får friskbagt økologisk brød lavet med mel fra Forum og Abildskærgård – smørret er kærnet på gammeldags vis og er fra Jernved Mejeri.
Kort om Vingården:
Der er blevet dyrket vin på Vester Vedsted Vingård siden 2008. I 2014 åbnede Vingården sin butik og café. Siden er der på rejsen blevet skabt et helt smagsunivers, der strækker sig fra vine, øl, diverse alkoholer, hjemmelavede sæber og til maden i restauranten, som bliver tilberedt efter en stram indkøbspolitik om ren økologi og så vidt muligt fra små lokale bondemænd og producenter. Vester Vedsted Vingård skal man ville finde - et sted med familieatmosfære, men samtidig et kompromisløst fokus på ordentlighed og håndværk drysset med fri leg.