Skip to content
Mandeyoga hos FOF-Vest

Yoga kun for mænd - Mette Agerskov

Mænd er også til YOGA. De har lige så meget brug for de gode øvelser, som kvinder har.

Dette hold er KUN FOR MÆND, og der tages udgangspunkt i de begrænsninger, mænd typisk har i bevægeapparatet. Manglende smidighed er ofte den begrænsning, mænd slås med i hverdagen. Det er aldrig for sent at rette op på det.

Når man oplever kroppen mere smidig, øges velværet og ikke mindst energien i kroppen. Mange oplever, at eventuelle smerter i muskler og led mindskes eller helt forsvinder.

Øvelserne tager udgangspunkt i Hatha YOGA. Der vil blive lagt meget vægt på mobiliserings-, hofte- og bryståbningsøvelser. Lektionen slutter altid af med en god afspænding af hele kroppen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 10.09.2024 17:00-18:30 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Mette M. Agerskov
2 Tirsdag 17.09.2024 17:00-18:30 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Mette M. Agerskov
3 Tirsdag 24.09.2024 17:00-18:30 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Mette M. Agerskov
Se alle Se færre
Leder af økonomi, IT & SoMe og underviser Mette M. Agerskov hos FOF Vest
Underviser

Mette M. Agerskov

Jeg har undervist i yoga siden 2014, hvor jeg afsluttede min Hatha-yogauddannelse i København. I årene efter har jeg tager flere kurser i blandt andet Yin Yoga. Jeg får min inspiration via yogarejser til Kreta samt deltagelse i yogatimer hos andre yogalærere.

I 2016 lavende jeg et afsnit i Sundhedsmagasinet omkring ”Yoga kun for mænd” med Peter Qvortrup Geisling. Det har samtidig gjort, at jeg har haft mange mandehold og har stadig et fast hold kun for mænd hos FOF.

Min formidling i undervisninger tager udgangspunkt i Hatha og Yin Yoga, og alle mine yogatimer afsluttes altid med en meditativ afspænding.