Skip to content
Malerkurser I FOF

Maleri med akrylfarver for begyndere

Her dyrker vi glæden ved at male og skabe egne malerier. 

Du lærer om farver og de grundlæggende teknikker indenfor akrylmaling. 

Jeg starter hver gang undervisningen med en fælles vejledning og gennemgang af en øvelse. Du vil komme til at arbejde med lys/mørke, billedkomposition og forskellige arbejdsmetoder. Du udforsker forskellige teknikker til både naturalistisk og abstrakt maleri. Det er vigtigt, at der er god tid til at fordybe sig. Vi afslutter hver gang med en samtale om de igangværende billeder i godt og hyggeligt samvær med de andre på holdet.

Medbring:
Forklæde, 2 lærreder minimum 40x40 cm, akrylfarver, en palet eller paptallerken til at blande farver på, pensler, vandforstøver og en blok akrylpapir.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 12.09.2024 16:00-17:40 Seminariehuset, Ribe Lene Sollied Mouritzen
2 Torsdag 19.09.2024 16:00-17:40 Seminariehuset, Ribe Lene Sollied Mouritzen
3 Torsdag 26.09.2024 16:00-17:40 Seminariehuset, Ribe Lene Sollied Mouritzen
Se alle Se færre
Lene Sollied Mouritzen underviser hos FOF-Vest
Underviser

Lene Sollied Mouritzen

Jeg underviser i flere forskellige kreative fag.

Jeg er uddannet musiker med instrumentet harpe som mit hovedfag, men underviser også i andre instrumenter og i samspil. Til hverdag arbejder jeg som musikskolelærer, og jeg har også en del koncerter som freelance musiker.

Siden jeg var barn, har jeg elsket at være kreativ og især at male og bruge farver. Glæden ved at male er blevet fulgt op af en uddannelse i kunsthistorie, og en efteruddannelse som kunstterapeut. Det er dejligt at kunne hjælpe andre med terapi og kreativitet når stress og sorg m.m. uventet rammer. Det at være kreativ sammen med andre kan også være med til at få livsglæden tilbage. Der vil på mine hold være fokus på din personlige udvikling. Vil du lade dig overraske af alt det farverne kan, og lade dig udfordre med nye teknikker, så er mine hold med akvarel eller akrylmaling måske noget for dig. Mine hold er i Ribe.