På dette kursus har vi fokus på bælgfrugterne: Bønner, linser og kikærter.
Bælgfrugterne kan bruges til næsten alt og indeholder hver især forskellige kvaliteter. De er rige på protein, kostfibre, sunde kulhydrater, vitaminer og mineraler. Derfor anbefales vi i kostrådene at spise mange flere bælgfrugter. Og som en bonus, så er de tilmed ret budgetvenlige.
Vi vil lave en række meget forskellige retter med bælgfrugter, så du kommer hjem med en masse ny viden og inspiration, og ikke mindst nye opskrifter.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 06.06.2024 | 17:00-20:30 | Frelloskolen, Varde | Maria Ladegaard-Pedersen |
Maria er uddannet i folkesundhedsvidenskab og som kostvejleder. Hun driver til daglig sin egen sundhedsvirksomhed i Varde. Hun er en vaskeøgte madnørd og brænder for det grønne køkken. Derudover er hun en engageret og passioneret formidler og underviser, og det er vanskeligt ikke at blive smittet af hendes engagement.