Skip to content
Lær at tale koreansk hos FOF-Vest

Koreansk for letøvede

Niveau 3 - letøvede

Koreansk for letøvede er kurset for dig, som allerede forstår det koreanske alfabet, men som ønsker at blive endnu bedre til at forstå det, når du ser k-drama, eller film. Hvis du har planer om en tur til Korea, bliver du rigtig klar til at bruge dit koreanske sprog. Vi arbejder videre med udtale, ordforråd, grammatik under dagligdags samtaler. Fx samtale hos købmanden, hjemme eller med venner. Du kommer også til at lære om den koreanske kultur, så du får lettere ved at forstå udtryk i forskellige situationer. Vi fokuserer på samtaleøvelser, du kan bruge når du er sammen med koreansk talende og satser på at du selv laver sætninger og snakker i klassen i hver lektion.

Undervisning foregår både på dansk og koreansk. Du får materialer via e-mail eller e-bøger, der svarer til niveauet, downloadet gratis til brug for undervisningen. Der benytters en gang imellem sangtekster (fx BTS) eller udsnit af film i undervisningen.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 08.01.2024 18:50-20:30 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Heekyung Yang
2 Mandag 15.01.2024 18:50-20:30 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Heekyung Yang
3 Mandag 22.01.2024 18:50-20:30 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Heekyung Yang
Se alle Se færre
Hee Kyung Yang underviser hos FOF-Vest
Underviser

Heekyung Yang

Jeg er født i Seoul, Syd Korea og har boet i Danmark siden 1997 og taler dansk.
Min uddannelse er en bachelor i kemi fra Korea, men mine fleste arbejdspladser har været indenfor turistbranchen. Som underviser har jeg startet karrieren hos et engelsk institut i Korea. I Danmark har jeg undervist koreansk i Koreaklubben, på Esbjerghus internationale Efterskole og privat. Jeg har undervist hos FOF-VEST i Esbjerg siden 2020.

Jeg elsker at undervise og brænder for at give folk chancen til at opdage en ny verden, som bringer dem livsglæde. Jeg elsker også at præsentere Koreansk kultur og en gang imellem holder jeg koreansk køkken hos FOF-VEST. I lektionerne præsenterer jeg K-Pop fx BTS eller koreansk traditionel dragt, ”Hanbok”.

Jeg er en frisk, åben og dynamisk underviser og bruger meget tid til at spille rollespil under lektionerne, så kursisterne øver daglige udtryk så meget som muligt.