Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.
Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.
I det Georgiske landkøkken skal vi møde et dejligt basis køkken, i et smeltedige mellem østen, mellemøsten og det kolde nord.
I Georgien bruger man råvarer som valnødder, koriander, yoghurt, ost, bønner og majs. På kurset skal vi lave suppedumplings, som den helt store attraktion, men også smørstegt ost, valnøddesauce og majsbrød. Et gedigent kogekøkken, men med anderledes sammensætninger og krydderier end du kender her i Danmark.
Jeg glæder mig til at dele det Georgiske køkken med jer.
Bemærk: Der må påregnes udgifter til råvarer, dette afregnes direkte med underviseren.
Se flere madhold HER
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 31.10.2024 | 17:00-21:00 | Ebeltoft Skole | Anja Husted Rasmussen |
Underviseren på kurset er tidligere kok Anja Husted.
Anja er uddannet kok i 2013 ved Årslev kro. Anja har derfor en stor basis viden om det danske klassiske køkken.
Anja sætter en dyd i at lave mad fra bunden, samle råvarer i naturen og ser køkkenfordybelse som et fristed.