Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.

Georgisk landkøkken - Ebeltoft med FOF Djursland

Georgisk landkøkken - Ebeltoft

1-DAGS KURSUS

Prøv en aften i det Georgiske køkken

I det Georgiske landkøkken skal vi møde et dejligt basis køkken, i et smeltedige mellem østen, mellemøsten og det kolde nord. 

I Georgien bruger man råvarer som valnødder, koriander, yoghurt, ost, bønner og majs. På kurset skal vi lave suppedumplings, som den helt store attraktion, men også smørstegt ost, valnøddesauce og majsbrød. Et gedigent kogekøkken, men med anderledes sammensætninger og krydderier end du kender her i Danmark.

Jeg glæder mig til at dele det Georgiske køkken med jer. 

Bemærk: Der må påregnes udgifter til råvarer, dette afregnes direkte med underviseren.

Se flere madhold HER

Information

  • Dato 31.10.2024-31.10.2024
  • Adresse Ebeltoft Skole
    Østeralle 19
    8400 Ebeltoft
  • Lokale Hjemkundskab
  • Bemærkninger Husk medbring karklud, viskestykker og forklæde.Der skal betales kr. ? til råvarer pr. gang til underviser. Husk at melde evt. afbud til læreren i god tid, så der ikke købes ind til dig

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 31.10.2024 17:00-21:00 Ebeltoft Skole Anja Husted Rasmussen
Anja Husted Rasmussen underviser hos FOF Djursland
Underviser

Anja Husted Rasmussen

Underviseren på kurset er tidligere kok Anja Husted.

Anja er uddannet kok i 2013 ved Årslev kro. Anja har derfor en stor basis viden om det danske klassiske køkken.

Anja sætter en dyd i at lave mad fra bunden, samle råvarer i naturen og ser køkkenfordybelse som et fristed.