Aldersgruppe: Børn fra 6 år.
Prisen er inkl. råvarer.
Lakrids er en af de mest almindelige stykker slik i Danmark. Der er sågar lakridsfestivaller og priser for gourmet lakrids.
Hjemmelavet lakrids er bare så meget bedre end det gængse lakrids i butikkerne. Fordelen ved at lave lakrids selv er, at man selv kan bestemme smagen, intensiteten og formen. Det kan være sødt, salt, stærkt eller bittert. På kurset laver børn og forældre/voksne lækker lakrids sammen. Glæd jer til nogle hyggelige, lækre timer.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Lørdag 29.03.2025 | 13:15-16:45 | Mølleholmskolen | Jutta Pallesgaard |
Jutta er uddannet bager i 1992 og udannede sig efterfølgende til konditor, hvilket hun blev færdig med i 1995.
”At undervise har jeg fundet ud af, giver mig rigtig meget. Jeg synes, at det spændende at se det færdige produkt, som kursisterne laver. Mit mål med min undervisning er, at alle efter kurset kan lave det derhjemme.”