Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Lørdag 01.03.2025 | 12:00-16:00 | Vestervangskolen | Arne Fjellerad |
2 | Lørdag 15.03.2025 | 12:00-16:00 | Vestervangskolen | Arne Fjellerad |
3 | Lørdag 29.03.2025 | 12:00-16:00 | Vestervangskolen | Arne Fjellerad |
4 | Lørdag 12.04.2025 | 12:00-16:00 | Vestervangskolen | Arne Fjellerad |
5 | Lørdag 10.05.2025 | 12:00-16:00 | Vestervangskolen | Arne Fjellerad |
6 | Lørdag 24.05.2025 | 12:00-16:00 | Vestervangskolen | Arne Fjellerad |
7 | Lørdag 07.06.2025 | 12:00-16:00 | Vestervangskolen | Arne Fjellerad |
8 | Lørdag 21.06.2025 | 12:00-16:00 | Vestervangskolen | Arne Fjellerad |
Se alle Se færre |
Arne er 65 år og har hele sit voksenliv haft madlavning som hobby. Oprindeligt er Arne uddannet folkeskolelærer i blandt andet madkundskab/hjemkundskab og har flere gange været censor ved madlavningseksaminer, ligesom han også har undervist i madlavning i flere år. Det vigtigste for Arne er, at måltidet skal været en nydelse - i forhold til smag, duft og udseende; Men det må samtidig gerne være sundt for krop og sjæl. Personligt går han meget op i at sammensætte måltiderne med gode kvalitetsvine, da han finder, at god mad og vin sammen skaber en unik harmoni. Han har afholdt adskillige vinsmagninger såvel som blindsmagninger og åbne smagninger. At lave mad sammen for derefter at nyde den sammen er for Arne den ultimative "fest".